Frivillig arbeid i Sri Lanka

Jeg er 17 Ă„r og reiser for fĂžrste gang alene, og for fĂžrste gang til Sri Lanka. Jeg skal jobbe i 3 uker pĂ„ et barnehjem (forhĂ„pentligvis) for foreldrelĂžse unger mellom 1 uke – 9 Ă„r. Det var veldig mange muligheter Ă„ gjĂžre nĂ„r man reiser som frivillig til Sri Lanka, som bla Ă„ jobbe med havskilpadder, ville elefanter, undervisning, renovasjon, eventyrreise, stranduke og Ă„ lĂŠre seg yoga og meditasjon! (les mer pĂ„ http://indigotravel.se/no/frivillig-arbeid-pa-sri-lanka/) Jeg valgte Ă„ jobbe med barn fordi jeg vil jobbe med mennesker, jeg elsker Ă„ jobbe med mennesker! Tenker ogsĂ„ selvfĂžlgelig pĂ„ utdanningen min nĂ„r jeg tok dette valget.

Jeg har veldig lenge tenkt pÄ det Ä dra til et fattig utviklingsland. Jeg tok fÞrst grepet i det da jeg og en venn dro pÄ et informasjonsmÞte om frivillig arbeid via en annen orginasjon (Project Abroad) og fikk reisefeber allerede. Dette var noe JEG ville bruke sommeren min pÄ! Etter masse om og men med familien min fant vi Indigo Travel (noe som var dobbelt sÄ billig som de andre orginasjonene), noe som virket veldig perfekt for min del. Her fikk jeg ikke bare jobbe med barn i nÞd, men ogsÄ nyfÞdte, foreldrelÞse babyer. Var veldig frem og tilbake til hvilket land jeg skulle reise til. For min og familien sin del var det veldig viktig at landet var trygt Ä reise til! Tror vi kom frem til at ingen land er helt trygge Ä reise til, men at Sri Lanka hÞrtes veldig bra ut etter Ä ha lest sÄ mye positivt med det.

Jeg skal bo pÄ lokale partners sentrum i Kandy, sammen med de andre frivillige. Jeg regner med Ä vÊre den minste og den eneste som snakker Norsk. SÄ det mÄ jeg bare hoppe i, selvom engelsken min ikke er helt pÄ topp enda, men den kommer seg vell ilÞpet av de 3 ukene. Jeg skal jobbe mandag-fredag, ogsÄ har jeg fri i helgene til Ä gjÞre hva jeg vil. Regner med jeg kommer til Ä bruke helgene pÄ Ä utforske Sri Lanka med de andre frivillige. Selvom den fÞrste uken gÄr til Ä utforske Sri Lanka, ikke Ä jobbe.

Jeg ser sÄ utrolig mye frem til denne reisen, heldigvis ikke sÄÄ lenge til!

2 kommentarer om “Frivillig arbeid i Sri Lanka

  1. Gleder meg masse til Ă„ lese bloggen din, snuppa!💕 HĂ„per du koser deg masse pĂ„ turen, og at du lĂŠrer mye nytt!💞 SĂ„ gleder meg allerede til du kommer hjem igjen!💓

    Liker

  2. God tur, jenta mi 💕 Ta godt vare pĂ„ deg selv ❀ Jeg er utrolig glad i deg og stolt av deg! Men holder pusten til du kommer hjem igjen đŸ˜© Love, mami ❀❀❀

    Liker

Legg igjen en kommentar