factory trip

Nå er klokken snart 20:00 her i Sri Lanka. Solen er på vei ned og vi får kveldsmat om ca. 1 time. På kveldene ligger temperaturen på 24 og rundt 30 på dagen. Er somoftest sol, selvom det er regntid! Jeg har enda ikke opplevd noenregn her, men mener det regnet i natt (?).

I går hadde vi en kjempeartig dag! Noe som vi har hatt de siste dagene. Vi besøkte 3 forskjellige fabrikker (factory-trip). En TEA-factory, en gullsmed med historie om hvordan de lager og finner gull i naturen, også var vi en hage med masse forskjellige trær som det bla vokste sjokolade på, chasew, aloevera,  pepper, chilie, tea osv! Av disse så lagde de kremer og medikamenter av urtene. De hadde noe som hjalp til ALT! Man kunne kjøpe alt dette også. Jeg et ganske sikker på at alle jentene endte med den kremen som man kunne ta på plassen man hadde hår 4 ganger hver 10 dag, også ALDRI mer få hår der igjen! Det er ganske insane tho. Håper det funker, hvor gøy hadde ikke det vært?? Her fikk vi også bla. massasje, hodmassasje og tea. 


Samme dag var vi også på båttur rundt en innsjø i sentrum. 

I dag har vært en liiitt kjedelig dag. Programmet var matlaging, selvforsvarskurs og besøke et tempel. Dagen startet kl 09:30, hvor alle gikk på baksiden av huset og «lederne» her startet å lage mat som vi skulle se på og som vi kunne hjelpe til med om vi ville. Maten bestod selvfølgelig av curry. Kylling i curry, ris og en egen blanding med kikerter, vegetables og noe forskjellige krydder. Maten var ferdig til halv 1. Etter maten var det selvforsvarskurs på 30 min før vi dro til et tempel og hørte på en hindu(?) snakke i over 1 time. 


I morgen skal vi stå opp kl 04:00 for å dra på et høydepunkt i Kandy for å se på soloppgangen! Så burde vell prøve å få sove snart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s