Kandy city

Som sagt i forige innlegg så sto vi opp 04:00 i dag for å få med oss soloppgangen på et høydepunkt her i Kandy. Men dessverre så gikk vi glipp av det fordi noen frivillige på dette huset var for trenge til å komme seg opp og i bussen, så de var ikke i bussen før 05:30…. Utrolig kjipt å måtte stå opp så tidlig for ingenting! Vi andre ble da sendt til et tempel i sentrum til kl 05:45, hvor vi rett og slett bare gikk rundt og så på tempelet å hørte på historier.

Etter det fikk vi sri lankisk frokost som besto av 2 lignende kjøttboller som bestod av masse vegetabels, men også som var ganske spacy. I tillet et eller annet sukkerbrød som besto av bare sukker og honning. 

Fra klokken 09:00(?) så fikk vi gjøre hva vi ville frem til 20:00. Så jeg og de to andre norske tok en tuk tuk inn til sentrum for å se på markedet og rundt i sentrum. Noe som var kjempegøy! Markedet var et veldig typisk asia marked, som bestod av klær, krydder, frukt, fisk og andre randoms. Vi endte med å kjøpe oss bukser med elefanter på som er veldig poppulært her! Må også nevne at det er sykt billig her. For 10 min i en tuk tuk koster det 60kr! Og 5kr for den gule kokosen jeg drikker fra. 

Noe som toppet hele dagen var da en liten baby ape kom hoppende på oss! Vi syntes selvfølgelig det er forferdelig synd på den, siden den ikke var en vill-ape, men en mann som hadde den i bånd med klær på… Men altså, vi var i 100 når den kom, den var såå søt! Bare se selv. I tillegg hadde denne mannen med seg 2 slanger i veksa si??? liksom?? 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s