Frivillig arbeid med elefanter

Var så heldig og få muligheten til å jobbe som med elefanter idag! Det er veldig poppulært blandt denne gruppa her å velge det som jobb. Men samtidlig en veldig nødvendig jobb! Ganske fin jobb også. 

Sto opp 05:45 idag, også tok vi (jeg og 7 andre) buss til elefant orphanagen som tok 1 time og 30 min. Når vi kom dit ble vi møtt av en kjempehyggelig kar! Målet hannes i livet var å hjelpe så mange elefanter som mulig, derfor trenger han frivillige. Mange frivillige! Så om du elsker elefanter og vil gjøre noe bra for dyreverden, go for it. Alle pengene han får går til elefantene. Han er en veldig fattig mann, men velger å bruke alt på elefantene. Hvor fantastisk er ikke det?

Vi startet dagen med å gå tur med elefanten i ca.2 timer, hvor vi samtidlig matet den og den stoppet opp hele tiden for å spise gress og trær. Etterpå fant vi frem noe kokosnøtt-blader(?), og de er store. Disse skulle elefanten frakte til elva. Vi hadde lunsj imens den gikk til elva som det tok si tid å komme seg til.

 

Etter lunsj ble vi kjørt til elva hvor vi ble møtt av en bru, en veldig skummel bru med løse planker (altså, ikke slike planker vi har i norge, men biter som er kuttet av trær!) Jeg ble veldig gira på å gå over den istede for å gå igjennom skogen. Så jeg fikk med meg alle sammen. Her ser dere brua 

Når vi kom over denne måtte vi krysse elva, imens lå elefanten i vannet og kosa seg. Selvfølgelig begynte alle å ta selfie med den og klappe den. 

Her er den ganske åpenbart hva vi skulle gjøre, men jo vi skulle vaske den! Vi vakset den med skallet fra en frukt, hvor vi skrubbet den. Begynnte også å pøsregne akuratt da, så vi ble gjennombløte! 

Det var egentlig hele dagen? Hadde det kjempegøy! Annbefaler alle å ta noen uker av livet sitt til å reise ned til Sri Lanka (eller what ever) for å jobbe som frivillig med elefanter. 

En kommentar om “Frivillig arbeid med elefanter

  1. Edle!!! 😡 Den brua ser Ikke god ut 😨 At det går væl! 😱 Please : vær forsiktig 😰🙏❤️

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s