Første uka

Nå har det gått 1 uke siden vi landet på flyplassen i Malaga. Noe som vi syntes er kjemperart, fordi det føles ut som vi har vært her kjempelenge! Vi har gjort og lært så mye på bare den korte tiden. Tenk så mye vi har i vente! 

Den første skoleuka er også ferdig. Det er bare vi tre og læreren som er i et klasserom på Caramba språkskole. Vi får mye ut av de 4 timer lange skoledagen, de 3 andre studentene er i et annet klasserom fordi de har kommet lengere enn oss i spansken fordi de har vært her 2 uker lengere enn oss. Maria er en super lærer! Spansk er et vanskelig språk med mye vanskelige verb, men utrolig artig å lære. Skolen starter kl 09:30 og slutter 14:00, 4 dager i uka mandag-torsdag. Vi bruker 30 min på å gå til skolen. Etter skolen så pleier vi å dra inn til sentrum, ut å spise eller hjem til leiligheten å lage oss «middag». Middagen  pleier normalt å være i 9 tiden på kvelden her, så om vi skal ut å spise middag så må vi dra på resturante etter kl21:00. Det er ofte vi drar ut å spise middag med de andre studentene, veldig koselig.

I kveld skal vi på flaminco show med Maria og de andre studentene. Tidlig i morgen tar vi båten over til Marokko, noe som tar 1 time i båt (og 2 timer bil for å komme oss til båtkaia), dit drar vi også med de andre studentene! Vi gleder oss veldig. Vi drar dit utenfor skolen for å feriere. 


Fra vinsmakinga på en (av flere) bodegaer her i Jerez! Vi ble servert 8 forskjellige sherry vin. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s