Spansk språkskole

Nå har det gått 1 mnd siden vi kom til Spania. Også 1 mnd siden vi startet på den spansk språkskolen «Caramba». Den første måneden gikk utrolig fort, men samtidlig føler vi at vi har fått gjort så utrolig mye på den lille måneden. Vi ser frem til 2 nye mnd!


Språkskolen varte fra 09:30-14:00 hver dag, med en halvtime pause. Intensive skoledager hvor vi lærte mye. Vi er alle enige om at spansk er et utrolig vanskelig språk å lære, men vi er veldig motiverte til å lære det! 

På den lille halvtimen vi hadde lunsj, gikk vi alltid bort til den nærmeste cafén å bestilte kakao og «tostada con marmelada» som er det du ser på bildet ovenfor. 

Vi har meldt oss inn på et treningssenter som en rett vedsidenav skolen, som vi pleier å bruke tiden vår etter skolen på. Vi har ganske korte skoledager og mye fritid, så my prøvde vårt beste å utnytte den tiden. Utenom det har vi også leid oss sykler, som er ganske greit å ha når vi skal rundt omkring i Jerez som feks til og fra skolen. Veldig greie sykelforhold her! 

Sist helg tok vi en dagstur til Sevilla, tross regnværet så var det en veldig fin opplevelse. Det er så fantastisk at vi bor så greit til så mange spennende plasser å besøke! 3 timer til Afrika, 1 time til Sevilla, 20 min til Cadiz, 5 timer til Portugal, 2 timer til Gibraltar, 4 timer til Madrid osv… amaaaazing! Nå feks, nå sitter jeg på toget på vei til Madrid! Tror ikke vi kommer til å kjede oss i helgene – for å si det sånn. 

På mandag starter jeg å jobbe på fantastiske Sarquvitae sykehjem, noe som jeg ser utrolig mye frem til!! Jeg savner veldig mye å jobbe akuratt nå. Vi besøkte sykehjemmet på onsdag, og jeg fikk et kjempebra inntrykk av det. Blir bra å kunne utfordre meg selv i spansken vi har lært, og ser frem til å lære mer på jobben. Jeg kommer til å jobbe mandag-fredag kl08:00-15:00. Ganske greie arbeidstider! Ser veldig frem til å begynne. 

Slenger til noen bilder av hva vi har drevet med de siste dagene

Advertisements

2 thoughts on “Spansk språkskole

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s