Fantastiske dager

Det er så utrolig mye å gjøre i Bali! Vi har selvfølgelig dager hvor vi ikke gjør noe annet enn å undervise på skolen, imens andre dager står vi opp tidligere for å få tid til å gjøre noe iløpet av dagen.

Denne uka er temaet for undervisningen forskjellig hver dag. Alt fra kroppsdeler, stabilt sideleie, førstehjelp og hva røyking gjør med kroppen. Vi printer ut bilder, lager/viser danser/sanger, og mye bingo! Vi har mange morsomme oppgaver iløpet av timene som virkelig får oppmerksomheten til ungene. Det er umulig å få alle til å sitte i ro å være stille – men vi er sikker på at de fleste får med seg det vi gjør, og at de lærer noe. Dette ser vi en forbedring på når vi gjentar gårsdagens undervisning fra morgenen av på neste undervisning dagen etterpå. En utrolig deilig følelse å se at de har lært noe! Dette er vell en stor del av gleden med å være lærer skjønner jeg nå.

Denne helgen var vi i Nord-Bali. Lovina og Munduk. Her så vi soloppgangen med delfinene, og fire forskjellige fossefall som vi badet i. Det er utrolig deilig å få finne på noe sammen med de andre i helgene. Men samtidlig også veldig godt å komme tilbake til Green Lion etter en helg. Det er som å komme «hjem» igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s